Woensdagavond Club Wedstrijden 2023 – vanaf woensdag 5 april 2023

Vanaf 5 april starten de woensdagavondwedstrijden weer. Iedere Blocqer wordt uitgenodigd hieraan mee te doen. Met je eigen schip of eventueel als opstapper.

Let op: dit jaar hebben wij aangepaste starttijden:
In april en vanaf 10 augustus starten wij om 19:00 uur, van 1 mei t/m 9 aug om 19:30 uur
Elk jacht (en elke blocqer) is welkom, en hoeft niet ‘gemeten’ te zijn. De wedstrijden worden gevaren onder de alom bekende SW handicap. Dit systeem houdt rekening met een beperkt aantal verrekenfactoren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om zonder gennaker of spinnaker de wedstrijd te winnen omdat als er met deze zeilen gevaren wordt een andere rating wordt berekend. Na afloop van elke wedstrijd kan op het terras van de Blocqhut (op veilige afstand van elkaar) worden geëvalueerd en wordt de uitslag bekend gemaakt.
Ook voor ‘nieuwkomers’ en mensen die uitsluitend willen of kunnen bemannen is dit een prima gelegenheid om kennis & kunde op te vijzelen! Mocht je een keer willen uitproberen stuur dan een berichtje naar één van de commissieleden en je bent van harte welkom om mee te varen.

Meer informatie is te vinden op de wedstrijdpagina. Voor inlichtingen en inschrijven kun je ook contact opnemen met de wedstrijdcommissie.

Leden van de Wedstrijd commissie:

Sjeng Lumeij Voorzitter 06-51218206 j.t.lumeij@uu.nl
Jaap Jan Stevenhagen Secretaris, logistiek & uitslagen 06-81150929 jaapjan@stevenhagen.nu
Remco Schipper Penningmeester & SW Waarden 06-21954413 remcosc@gmail.com
Berry Ruisendaal Communicatie 06-53245165 info@whynot-sailing.nl