nov
17
di
ALV online
nov 17 @ 19:30 – 21:30

In verband met de coronasituatie zal deze vergadering online gehouden worden.
Daarom hebben we besloten de vergadering op een avond te houden in plaats van de oorspronkelijke datum zaterdag 14 november.

Omdat de voorjaarsvergadering niet heeft plaatsgevonden, zal op deze vergadering o.a. zowel de Jaarrekening van 2019 als de Begroting voor 2021 behandeld worden. De vergaderstukken zullen uiterlijk 30 oktober op de website geplaatst worden. Vervolgens kunnen er tot 6 november schriftelijk vragen gesteld worden welke uiterlijk 12 november beantwoord zullen worden. Zowel de vragen als de antwoorden zullen op de site bij de stukken geplaatst worden zodat alle leden hier kennis van kunnen nemen.
Er kan tot 4 dagen na de vergadering via email gestemd worden over voorgestelde besluiten, hierdoor kunnen alle leden hun stem uitbrengen, ook als zij tegen technische problemen aanlopen. Uitslag van de stemming zal 7 dagen na de ALV gecommuniceerd worden.

Er zal een document geplaatst worden op de site dat duidelijk uitlegt hoe e.e.a. op de PC of Smartphone opgestart moet worden.

U hoeft zich voor deze vergadering niet vooraf aan te melden. Alle leden krijgen vooraf een uitnodiging per email met een link naar de vergadering.