aug
21
za
Vlotspektakel en Paella
aug 21 hele dag
Weet jij hoe het reddingvlot dat aan je reling hangt er van binnen uit ziet? Hoe je erin kan klimmen als het op z’n kop in het water ligt? En welke middelen je erin kunt vinden om te overleven?
Op zaterdag 21 augustus organiseert de evenementencommissie een vlotspektakel in de havenkom waarbij we een reddingvlot gaan activeren. Na de demo, in samenwerking met de KNRM station Lelystad, is er gelegenheid om zelf te proberen en te ervaren waarna we het vlot overdragen aan de jeugd om nog meer mogelijkheden te ontdekken. Bij geschikt weer kunnen we dan ook alle kleine bootjes zoals de Optimisten op het water leggen.
Naast de demo met het vlot, zal er meer aandacht zijn voor veiligheid op en rond het water. We eindigen met een borrel en een lekkere Paella, dus houdt deze dag alvast vrij in je agenda. 
sep
18
za
Vrouwenweekend
sep 18 – sep 19 hele dag

De evenementencommissie organiseert een weekend alleen voor de dames:

Heb je zin in een weekendje weg, maar even zonder partner? Wil jij ook wel eens de schipper zijn op je eigen boot, maar voel je je daar nog niet altijd zeker genoeg voor? Wil je ook wel eens oefenen om de boot soepel aan te leggen? Dan is dit je kans!

En de naam zegt het al: alleen vrouwen zijn welkom (met uitzondering van eventuele instructeurs).
’s Ochtends starten we met koffie en theorie, waarna we zullen oefenen met het manoeuvreren op de motor. Na een gezamenlijke lunch is het dan tijd om ook nog even de zeilen te hijsen. Uiteraard sluiten we de dag weer gezamenlijk af met een drancqje en wordt het avondeten verzorgd. Slapen gebeurt op je eigen boot. Op zondag kunnen we nog wat zekerder worden in het manoeuvreren en voor wie wil, een rondje zeilen.
Mochten er nog RIVM beperkingen gelden, houden we er uiteraard rekening mee.

sep
24
vr
Blocq Texel Regatta 2021
sep 24 – sep 26 hele dag
nov
6
za
winterklaarmaken haven / zelfwerkzaamheid
nov 6 @ 09:00
apr
2
za
zomerklaarmaken haven / zelfwerkzaamheid
apr 2 @ 09:00
nov
5
za
winterklaarmaken haven / zelfwerkzaamheid
nov 5 @ 09:00